21 сент. 2011 г., 13:45

Прагматизъм 

  Поэзия » Юмористическая
394 0 2

 

ПРАГМАТИЗЪМ

 

Не щеме ний заплати,

     ни тънки занаяти –

сал дебели връзки,

     шарени на пръски…

Защото “мешарето”*

     урежда дереджето!...

От работа се гърбавее,

     с далавера се живее,

че жестока е борбата

     за място на софрата…

 


*мешаре – циганският закон

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??