15 окт. 2013 г., 20:27  

Пране на пари 

  Поэзия » Юмористическая
468 0 0

"Нявга аз, Плевнелиев, се нагуших,

нищо лошо, просто наруших закона,

ама да мина между капките сполучих,

"Симекс" и "Линднер" имаха договор за 600 бона.

 

Сал по банков път плащането бе уж*,

ама аз си взех от касата пари.

Ама нищо не ми направиха, туш,

Плевнелиев го печи и вари!"

 

*Според договора.

 

http://www.blitz.bg/news/article/227565

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??