31 авг. 2007 г., 22:40

ПРАШИНКАТА 

  Поэзия
716 0 14
 !

 

ПРАШИНКАТА


Една прашинка самородно злато

попадна в атмосфера непозната.

И щом откри вратичката, веднага

навън като подплашена избяга.

Не знаеше, че мъничката мида

край нея бисер щеше да иззида.

Едничък бисер, равен на стотина -

сърце от злато, скрито в раковина!

© Теменужка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??