18 нояб. 2009 г., 23:21

Прав 

  Поэзия
600 0 0

В 11 вечерта

той вероятно заспива

с очи на гърдите

след решаване на поредната

кръстословица,

а всъщност е проиграл

един път в живота,

който сега залива

с вино или каквото му падне,

за да стои прав.

© Дана Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??