12 дек. 2015 г., 14:05  

Правда в днешно време 

  Поэзия » Гражданская
564 1 0

Правда в днешно време

(Пресаташе Г. Бошнакова)

 

Скъпи сънародници, мили и добри,
настъпили са черни дни!
Без протести и кавги... не минават дните ви.
Ала неправда и медии послушни
хранят парламентарни душици "мръсни".
Вечна магистрала е това...
Запътили сте се към пропастта.
Дупките измежду пътни... 
Като граници подкупни.
Иде Новата година, пожелавайте си доброта...
Аз нова лентичка ще срежа към моста на ваш'та свобода.

© Габриела Бошнакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??