Празен лист, върху който искам да рисувам с чувства.
Да се получат онези образи, които да разпалят парченцата страст...
Да се превърне въгленът в жар, за да изгоря в любовта...
Но разбрах, че душата ми не принадлежи на теб.
Не се разливам като вода, която да утоли твоята жажда.
Нито съм писмото с изхабени думи...
Аз съм празният лист, върху който те оставих да рисуваш.
Но ти нарисува грозна картина, която аз изтрих от сърцето си.
Надписите се превърнаха в подпис на фалшивата любов.
Ти се подписа върху празния лист...
Научи ме да чета между редовете на едно самотно сърце.
И да продължа да попълвам празнотата с живот.
Благодаря ти, че запълни празния лист с тъга, защото ме научи
на толкова много неща...
© Бен Ар Все права защищены
се раждат най-красивете стихове...
Много, много хубаво! с обич, Бен.