Празен поглед
Поглед празен,
към нищото отправен.
Поглед мразен,
завинаги забравен.
Поглед, който животyt в теб потиска.
Поглед, който казва повече, отколкото да чуеш ти се иска.
Нито влюбен, нито мразещ,
поглед, свойте тайни вечно пазещ.
Безчувствен - затова и толкова реален.
Поглед, способен да бъде и фатален.
Чий е този поглeд? Ти не знаеш...
Да потърсиш отговора - все се колебаеш.
Неизвестността не ще остави ти покой,
докато не разбереш, че този празен поглед може би е твой!
© Ангелина Георгиева Все права защищены