Сърцето ми след теб е камък,
душата ми е празен замък,
очите сухи като в пустиня,
а ръцете студени все едно е зима..
Две очи за тебе плакаха,
рои сълзи повлякоха.
Едно сърце в камъни облякоха
и товара върху ума ми свлякоха.
Късаха с ръце душата ми на две..
Като призрак се носи в мен
тя - любовта ти,
единствената.
Плени моето сърце
и обрече ме на вечни страхове.
Мрак в душата ми
черен появи се, видях теб
и бързо изпари се.
Страхът отмина като ден,
но подпали стари пламъци в мен.
Спомена за теб ми върна
и за миг света ми преобърна.
Не искам да живея повече така,
да те чакам аз, за тебе да умра..
© Памела Все права защищены