11 дек. 2008 г., 13:25

Празна бутилка 

  Поэзия » Другая
831 0 11
Празна бутилка

Млад съм аз, но душата ми е стара,
проляла е много сълзи
и от последната гара
изпратила е любими души.

Засвири на старата китара
песента на спрелите сърца
и налей ми чаша вяра
от бутилката на празната игра.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??