28 мар. 2007 г., 00:34

Празно е без твоето лека нощ 

  Поэзия
1017 0 1
/Това се роди за секунди. Едно стихче, рожба на нощта.../ Празно е без твоето "лека нощ". Очите ми затварят се, а сън не идва. Тъмно е без звездното небе. Звездите от тавана свалих и сега държа в ръце. Тъжно е без тяхната светлина. Убих я с пръстите си, защо, без да зная.

© Неизвестна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??