Не ме преценявай по хорските усти,
че знаеш, твърде често прекаляват.
Не съм светица, то даже ми личи,
но и не приличам хич на дявол…
Ако искаш по мъжки да ме разбереш,
просто слушай! (Не какво говоря).
И щом успееш сърцето ми да разчетеш,
ще забравиш за всички приказки на хората.
16.01.2014
© Сияна Георгиева Все права защищены