Навярно в мен ще падне пак нощта..
щом с молитва тихо ще се кръстя..
сега от болката ми иде да крещя..
че в душата ми е толкоз мръсно.
Но ще изплача, знам, последната сълза..
дори във раната да бъркам с нокти..
и своя път докрай ще извървя..
да се пречистя в името на Господ!
© Аз Все права защищены
Поздрав за мъдрата ти творба и за чудесното намерение! Хубав ден!