Днес чувствата рисувам черно-бели,
а цветните зазидах надълбоко.
Остана само пулсът ми да броди,
по тънките ми изтънели вени.
Отново самотата ми пречупи се,
заби се с острието на предателство.
Изсмя се като маска-домино
безжалостно, с най-тъжната гримаса.
© Дочка Г Все права защищены