Стоя пред теб, Богородице,
вперила поглед в твоите очи и лик.
Моля се на теб и на Бога в твоите ръце!
Мъката ми е куршумен миг,
с оловни капки топи моето сърце.
Моля се на теб и на Бога в твоите ръце!
Тази мъка разпръсни на хиляди звезди
и нека тези капки в моето сърце
се разтворят в розов цвят без бодли.
Моля се на теб и на Бога в твоите ръце!
Нека няма болка и тъга в моята душа.
Смирена съм, човекът в мен расте.
Искам да го обичам така, както твоето и моето дете!
© Мина Конарова Все права защищены