1 авг. 2005 г., 08:37

Пред път 

  Поэзия
740 0 1
Джапанките,
банския
и стих
написан върху пясъка за теб
съм сложила в торбичката
и тръгвам
към онзи бряг на тихото море
на който
сетивата ни се срещат -
танцуващи вълни в безкрайността,
гондоли,
разлюляни над света
над който тихомълком те прегръщам ...

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??