Когато вече си направил/дал
всичко от себе си..
Време е да се откажеш..
Нямаше кой да ти помогне
Явно така е най-добре..
Предадох се..
Нищо няма смисъл..
Извикай за мен..
Хайде да крещим заедно..
За последно.
Това е краят.
Разкъсах душата си
Раздрах я на безброй парчета.
Те изчезнаха.
Онези другите също.
Сега сме само аз и ти.
Гледаме се.
Хладнокръвие.
Край.
Протягам се и изтръгвам
студеното ти сърце
хвърлям го на земята
изчезва във бездната
камъкът.
Неизвестното го поглъща.
Всички са доволни.
Образът е счупен.
Стъклата се разхвърчават
на всички страни.
Доволен ли си, сега?
Всички вие, доволни ли сте?!
Тишина.
Всичко свърши.
Нима това е краят?
Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva)
...
© Камелия Илиева Все права защищены