19 нояб. 2010 г., 21:30

Предател 

  Поэзия » Другая
684 0 2

Приятел се наричаш,
такъв ли си, кажи?
Приятел, но неверен,
това си ти... нали!?

Остър нож забиваш
в крехките сърца.
Малките кристали чупиш
със коварната лъжа…

Душата ти е черна -
обгърната в тъма.
Сама навеки, нека страда
и загива във тъга...

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??