21 дек. 2011 г., 21:05

Предателство 

  Поэзия
888 0 2

Понякога най-скъпите ти хора

неочаквано забиват златен нож

в гърба ти, но какво да сториш?

И най-добрият понякога е лош.

 

Сълзите ти вместо да попиват,

извикват в твоите очи,

понякога дори и не разбират

колко много те боли.

 

Предателството на приятел

се преглъща като хап горчив.

В първите минутки страдаш,

но горчи, докато си жив.

 

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??