Преди да дойда, аз ще си отида!...
Зад грешката ти моли се вина...
Ще мислиш, че съм малка речна мида
в ресниците на бурната вълна...
Преди да дойда, в миг ще те потърся,
ще разбереш, че телефонът е звънял...
Ще виждаш мен на слънцето зад пръстена -
на изгрева щастливия финал...
Преди да дойда пак ще се усмихна,
нашепвайки едва дочуто стих...
Една молба от твоите зеници
и всичко непростимо ти простих!...
© Елена Костадинова Все права защищены