Времето лети, не спира
и часовникът секундите брои.
От звука на нечия вълшебна лира
сякаш въздухът трепти.
Часовникът не спира да тиктака
и стрелката неуморно се върти.
Времето лети, не чака
да поспреш за мъничко дори.
Всеки миг в минало бързо се превръща,
което никога не ще се промени.
Времето е нещо, дето не се връща.
Все напред лети, лети.
Часовникът секунди отброява,
каквото искаш, ти прави сега.
Защото знае ли се колко ни остава
преди да дойде краят на света?!
© Или Дадарова Все права защищены
Козирог съм