Да търсиш истината,
живеейки в илюзия голяма.
Да търсиш смисъла,
а път пред теб да няма.
Да падаш и да ставаш,
изпълнен със надежда.
Да рониш сълзи, да се смееш,
назад да не поглеждаш.
Да обчаш и да мразиш,
истински и до полуда...
Това за мене е живота -
едно неразгадано чудо.
© Яна Все права защищены