Излъжи ме, излъжи,
с мили думички любими.
Разума ми завържи
и повтаряй мойто име.
Излъжи ме, че от мен,
няма друга по-красива,
че си влюбен, победен
и без мене ти е сиво.
Излъжи, че досега,
само мене си обичал.
Че съм смях, звезди, дъга,
само твоето момиче.
Ще повярвам - няма как ...
Ти умееш да си мил...
Датата ми дава знак.
Днес е ПЪРВИ. И АПРИЛ.
© Нина Чилиянска Все права защищены