ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ГРУПОВА ПОЕЗИЯ
(тримка май сме малко)
В неделя вечер, в шест и пет,
една кола се спря отпред,
докара тя две поетеси -
красиви, като приказни принцеси.
Едната хубавица руса
ръката бързо ми раздруса,
по бузките ме цунка тя
и от вълнение аз взех да се потя.
Щом влезе пък брюнетката прекрасна -
работата вече стана ясна:
ще правим ние поетична тройка,
защото бяхме точна бройка.
Ще пробваме различна поза
и ще пишем поезия и проза.
Запознанството ни беше сладко,
но стояха в нас те твърде кратко.
Обещаха да се върнат пак
при Шкафчето - големия юнак.
От сайта ми любим разбирам,
че голям купон пак трябва да организирам.
Групова поезия да правим
и с туй навсякъде да се прославим.
© Валентин Добрев Все права защищены