Влюбена сирена -
плувам в погледа ти влажен...
В твоята вселена
като феникс се възраждам.
Плискат се вълните
в бряг от чувства споделени.
Милват ни лъчите -
аз съм в теб и ти си в мене...
Кротко се пречистваш
във сълзите ми горещи.
Морни сме въздишки
от любов и още нещо...
© Вилдан Сефер Все права защищены