Представи си
Представи си, че целуваш друга –
нежно, страстно, бавно...
Представи си, че докосваш друга –
нежно, с обич, плавно.
Представи си как я галиш по гърба,
как с устни докосваш врата,
как с нежен глас в ухото ѝ шепнеш,
как с очи я поглъщаш и сетне
усещаш как тръпне в екстаз
при допира ти жаден, ненаситен,
как тупка ѝ сърцето в захлас,
а пред всичко това си безсилен
и с радост на страст се поддаваш,
и с нежна любов я даряваш,
и себе си цял отдаваш,
за да я притежаваш.
Представи се как прегръщаш... нея,
представи си как обичаш... нея,
представи си как си само неин.
Представи си... и ела при мен.
© Bilyana Dragulova Все права защищены