Не ме целувай, ще се влюбиш
и после вече ще е невъзможно.
Да ме забравиш и да ме изгубиш
ще се окаже твърде сложно...
Аз съм водата - тиха и спокойна,
прииждам бавно, постепенно,
но почнеш ли от мен да пиеш,
ще искаш да е перманентно.
Ще утолиш мъчителната жажда,
ще пиеш много, много нощи,
ще се насищаш и ще ожадняваш,
за да поискаш още, още...
Сега редът е твой и ти решаваш
дали ще можеш да ме понесеш,
дали ме искаш, дали заслужаваш,
или е време да се спреш.
© Красимира Иванова Все права защищены