Не ме ухажвай с нежни думи,
не ми измисляй имена.
Очите ми са гладни пуми,
макар и с мигли на жена.
Походката ми дебне хищно,
усмивката ми е капан.
Да пробваш с мене е излишно,
особено такъв припрян.
Не се преструвам, нито крия,
че вълчи род ме е родил
и не бижу на мойта шия,
а трън в плътта ми се е впил.
Със мене просто се внимава,
отрано давам ти сигнал.
Виновна съм, че съм такава.
На мое място би ли си признал?
© Михаела Все права защищены