7 янв. 2014 г., 22:24

Предупреждение 

  Поэзия » Гражданская
270 0 0

Какви велики демагози,
пак българина  на гръб вози,
в пространството, под път над път,
те като "мутрите" вървят.

Заливат ни със компромати,
със сребърници за заплати.
И чернят всичко, пръскат кал,
използват тежкия ни хал.

Издигнаха си знамената,
във мръсотата на водата,
и вместо вече да се спрат,
те пак ни поучават с пръст.

Говори се, че са  ченгета
и тяхната подвластна чета...
Аз тактиката  им разбрах,
те българите плашат с крах.

С добро те не са заредени,
те носят злото в свойте вени,
но искат да ни убедят,
че с тях нещата ще вървят.

От мафиоти по природа,
видял ли и добро народа.
Не ме мислете за глупак -
за "кокала" е всичко пак.

Душите ни отново тровят,
и в мръсното бельо се ровят.
Пълзят в села и градове,
да купят наш`те гласове.

Така,че  нашите юнаци,
ни смятат просто за глупаци,
но време е да разберат,
че нямат място този път!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??