За теб мисля, жена,
за рози и за любовта!
Душа жадува светлина,
красотата ще спаси света!
И аз искам да съм спасен,
да утешиш сърце изстинало,
от теб просто съм пленен,
но ти сега си само минало!
Аз се надявам напразно
да ме греят твоите лъчи,
самотата е тегло омразно,
сърцето ми недей мъчи!
От лъчите да пия глътка,
да стоплят моята душа,
ела в една прегръдка,
та болката да строша!
© Георги Все права защищены