Прегърни ме...
... защото имам нужда
от мъжка ласка и от нечия любов.
Искам желана да съм...
... да съм чужда,
а не вързан вятър и умиращ зов.
Погледни ме...
... имам нужда...
Да съм просто отражение в нечии очи.
Да съм пияна и ужасно безразсъдна,
погледни ме, искам себе си да видя
... просто в нечии очи.
Говори ми...
... ужасно искам да те чуя
как шептиш скрити вопли и желания.
Кажи ми за живота си, а после ме изслушай,
наистина имам нужда от нечие внимание.
Прегърни ме...
... иска ми се отново да живея.
Омръзна ми болка да тая в сърцето си
... а все да пея.
© Откровение Все права защищены