11 янв. 2008 г., 10:48

Преходно, безгласно 

  Поэзия » Гражданская
622 0 18
Отворена врата и новокръстен.
Камбанка звънкаща, с годежен пръстен.
Живот от филмова лента изнизан.
Със сребърни камбанки ли орисан!?
Безгласно минало,  в бъдещо слисан.
Замръкнал във изплъзнало се утре.
  Погребани надежди в стихнали бури.
А сега... продължение нататък!?
Или разминаване... с преход кратък!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??