ПРЕКРОЯВАНЕ
Събира го от думи,
от усмивки,
от погледи.
Всеки ден прекроява спомена,
все по-малък
и по-малък,
почти с ювелирна стойност…
Вече може да го носи на пръста,
на шията,
и да го забравя
всеки път
на различно място…
© Радка Миндова Все права защищены
поздравления, Радка за прекрасния стих
Честита Цветница!
светли и усмихнати дни за теб..
пожелавам от сърце..