Когато си в премеждие
и наоколо е все тъма
едни очи ти трябват нежни
и една до теб добра душа.
Едничка дума за подкрепа,
подреждаща нещата ти шега -
колко му трябва на човека
за нова среща със своята съдба!
И денят се превръща в неслучаен,
в ден почти предопределен -
да се простиш със своя зов отчаян
и до твоето да почувстваш рамото
на НЕЯ!
© Валентин Василев Все права защищены