Пренаписан сюжет
Простете, но вече спирам да страдам
за всички, които ме биха със думи.
Оставям ви там и продължавам...
Паднаха всички пясъчни кули.
Всъщност, не паднах духом от стълба,
подарих си дори свобода
и там на моето място е чисто,
продължавам да гледам на вас с доброта.
Дали ще останете мой приятели
или ще подминете нехайно така.
Вече не търся "доброжелатели" -
с вас доста време бях по-сама.
Бъдете простени, дайте ми прошка,
свободно вървете с вяра напред.
Мои учители бяхте и... точка.
До следваща среща с пренаписан сюжет!
© Елеонора Крушева Все права защищены