Бушоните ми за любов прегряват...
Броя до три, а двойката не виждам...
Сезоните ли с мене си играят?
В хормоните ли бедствено прииждам?
Сим-картата ми пълна с номера е.
За чук и чао - с лопата да ги ринеш...
Да звънна и заварката ще стане...
Гуджуци - бол, опашката щом вдигнеш...
Додея ми от Дяволи рогати.
За Ангел бял отдавна си мечтая...
Че грешница щом с Ангел се заклати -
препрограмира пътя му към Рая...
© Гергана Иванова Все права защищены
Обичам да ти чета стиховете!