Препъване
Ако Часовникарят върне времето назад
и услужливо ми помогне да поправя
житейските си грешки като млад,
дали ще съм способен да се справя?...
Да пренаредя душевния баласт
безгрешно във въздушния ми замък...
... Над себе си отдавна нямам власт!
Препъвам се във всеки срещнат камък...
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены