Загубени във времето,
в предишните животи -
несбъднати, обичащи,
кървящи, в рани...
От това да бъдем други,
не себе си
и не душата си -
заблуди, хиляди заблуди...
Да се родиш пореден път,
да бъдеш,
от нищото -
първичен
и да намериш мен
Предишната,
която само можеш да обичаш.
Защото сме се срещали преди...
© Геновева Симеонова Все права защищены