Прераждания
Десетки пъти раждах се и умирах.
Стотици пъти в Ада горях.
Обичах те и те презирах,
но да те забравя - така и не успях.
Все по тъмни пътеки вървях.
В мрака напразно се взирах.
На враговете си много време мълчах.
С желание за мъст в душата - твърде дълго живях...
Десетки пъти раждах се и умирах.
Стотици пъти в Ада горях.
Да те сглобя в стихове се опитвах,
а на края себе си разпилях...
Н.К. 05.09.2013
© Николинка Кирилова Все права защищены