Синя птица на небето,
златна рибка във морето,
озарени от мечтата
да се срещнат на земята.
Толкова съм нависоко,
толкова си надълбоко...
Може нейде по средата
да се пресекат сърцата
и да се докоснат чисти -
росни капчици - душите...
Златна птица на небето,
синя рибка във морето...
© Вилдан Сефер Все права защищены