Хапнах
от гозбата ви
и ми загорча...
Защо cте ги подправили така
тези стихове
с толкова фалш и фанфари?
И как ви хрумва да пишете за дъга,
когато навън вали
кал и фарс на парцали"?!!
...
Посолих
подобаващо
(с рязка критика и остри слова)
манджата в свойта паница
и опитаx отново:
Какво пък,
на мен ми е вкусно така -
когато знам какво ям,
макар и да не е благо... много.
...
Е, да ви е вкусно,
хапнете и вие сега!
Какво, изглежда ви гнусно?!
Ами това е - животът без похлупак...
© Вечерница или Зорница Все права защищены
на интересна гозба си попаднала