9 мая 2010 г., 19:04

Престъпления на сърцето 

  Поэзия
880 0 6

               

 

            С камък воденичен ще се хвърля

            в бездната зелена

            на очите ти

            и като зимен дъх ще чезна

            в дланите ти топли,

            безразсъдни.

            Ще пия с устни сухи

            от извора на сънища и грехове

            несбъднати,

            и ще се давя в капки,

            от сълзи пресъхнали.

            Ще тръгна гола -

            с венец от маргарити,

            към кладата на

            твоите прегръдки,

            оттам на Дявола ще се усмихна,

            защото знам присъдата

            за всяко престъпление

            на моето сърце.

                                           

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И пак тези зелени очи...! Красиво и вълнуващо... Поздрави!
  • Стели, Люсил, Lotrek, благодаря за прочита и ...!!!
  • " О, слабост... твоето име е .... " ....... !!!
  • с глас се смях на коментара ти, Люсилче
    то удивлението хич не е трудно
    *
    поздравявам те, Даниела
  • Не е трудно да повторя Стелчето... !!!
  • !!!
Предложения
: ??:??