Превърни ме в измислена вселена,
чудна и различна!
Виждай ме черно-червена,
такава вечно нетипична!
Усещай ме топла и студена,
странно характерна!
И пак ще съм ужасно засмена,
макар и за другите черна!
Направи ме само своя,
невидима за всички останали!
Защото когато съм твоя,
проблемите изведнъж са престанали!
© Злори Все права защищены