Това, което ни дели,
най-силно ме привлича.
(За мене е така. Дали
и ти така обичаш?)
През всички земни върхове,
морета, океани...
и против всички богове -
от тебе съм призвана.
Любов ли е, или не е? -
(Защо ли да умувам?!)
Изгаря тялото в копнеж.
Душата тържествува.
© Елица Ангелова Все права защищены