Президентът, казват, бил е отговорен.
Казват, тъй говорят, бил е.
Бил е, ама друг път.
Този президент е договорен.
Договорен и обича само да говори.
Щял вратите да отвори
за експерти, за оферти.
Ще отвори двери
за комбини и за далавери,
искания ще измести,
за да вкара свои и да ги намести,
гражданите да прилъже
и да подреди измамите набърже.
Който иска нека му се върже!
гр. София 20-25.02.2013 г.
© Димитър Христов Все права защищены