Лудува в мене мъничко хлапе,
чертае с пръсче ледени вълшебства.
Въргалям се в снега като мече,
и честно казано... се чувствам екстра...
Не ми завиждайте, а идвайте при мен -
Не се правете на големи и разумни.
Снегът е тъй красив и съвършен,
и приказки разказва ни бездумни.
Елате де, не се мъчете -
Та вижте мене, колко съм щастлив.
Една е истина - пак деца бъдете -
и този свят... за вас ще е красив...
30.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены