При нея бил си, нали?
Миришеш на нейния парфюм.
Имаш смелост да ми кажеш,
че вече тя е в твоето сърце.
Да те спра аз сили нямам,
тя е по-силната от мен,
но някой ден ще съжаляваш
за избора си онзи ден.
Сълзи ще капят от твоите очи,
очи на мъки, стонове вековни.
Сърцето бие лудо в този час,
часът на истини и признания лъжовни.
Обичай я и недей я наранява.
Запази нашата любов в нейното сърце.
© Мирослава Митева Все права защищены