За болката в която се удави
моя свят,
за сълзите в постелите погребани,
за самотата с която ме обви
не аз,животът ще те възмезди.
За клонките прекършени
в градината на нашето щастие,
за стъпките,с които си отиваше,
за тъжните звезди на победени блянове,
за вярата ми в живота,която поломи
Ще се превърне моето минало
в твое бъдеще,
за да познаеш болката,
която ми дари!
© Зу Все права защищены