Днес за мен беше специален ден,
защото ме приеха в училището,
което исках толкова много,
там ще започне новият ми живот.
Там е езикова гимназия,
там ще се запозная с нови хора,
ще стана нов човек без проблеми,
ще живея и ще се науча на самостоятелност.
За мен това е от изключителна важност,
колкото и спънки да имах по пътя аз успях ,
бях силна и се надявам там да се справя ,
вярно в началото ще ми е трудно, но ще успея .
Аз мога , защото съм силна , борбена и накъсана ,
аз знам , вярвам и обещавам да не се откажа ,
вярно че ме искаха в много училища но моето
е това, защото там ми остана сърцето !
Благодаря за вниманието!
© Хриси Миланова Все права защищены