29 апр. 2014 г., 23:13

Приканвам те 

  Поэзия » Любовная
500 0 1

 

Какво ли ще откриеш във омая

на страстта ми раздирателна?

Ела във моята емоционална стая

да ти шепна нежно, обаятелно.

 

От мен ще чуеш за простора бляскав

и как откраднах светеща звезда.

В сърцето я поставих в сноп от ласки.

Там... в лоното на любовта.

 

Постлах магическо килимче,

което да те кара да летиш.

В лика ти сластен се увличам...

Грееш повече от другите звезди.

 

Ела във моето вълшебно кътче

за да откриеш биещо сърце.

И как вселената - фъстъче

поставям в твойте жизнени ръце...

 

 

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??