Разкажи ми приказка, за да заспя.
Нека да не чувам хората.
В миглите си ще я уловя
и ще се издигна над умората.
Разкажи ми приказка – аз ще мълча
и ще дишам учестено със гласа ти,
разкажи за нас, за любовта
и разказвай ми я ти милиони пъти.
Щом заспя във твоите ръце
по челото нежно целуни ме,
знаеш – теб обичам от сърце –
моля ти се – приказката разкажи ми…
© Яна Все права защищены
Поздрав!